Utnyttja din hemsida fullt ut

Som företagare är det viktigt att kunna utnyttja alla de fördelar som en hemsida innebär fullt ut för att kunna maximera de positiva effekterna. En hemsida kan nämligen, om man utnyttjar alla möjligheterna fullt ut, ge svar på frågor som hur många unika besökare man har varje dag, hur länge en kund stannar på sidan och hur en besökare navigerar sig runt på webbplatsen.

Sälj dina varor på webben

Säljer man egna produkter eller varor och har en egen hemsida, kan det innebära förlorade intäkter att inte sälja på hemsidan i en webbshop. Att sätta upp en behöver nämligen inte vara komplicerat eller dyrt. Det finns smarta lösningar och tjänster som har den rätta tekniken och kommer att hjälpa en på traven. En av de största aktörerna i Sverige, men också globalt, är Vaimo som tillhandahåller e-handelssystem och plattformar, för både stora och små företag, med hjälp av välkända Magento.

Ny teknik- nya möjligheter

Tryck- och pekskärmar är något som bland allmänheten fortfarande känns nytt. En av de stora fördelarna med att byta ut de traditionella knapparna mot möjligheterna att kunna trycka direkt på skärmen, är den användarvänlighet som detta för med sig. Även små barn förstår lätt hur de hela fungerar och kan snabbt tillgodose sig tekniken i spel och i olika program.  En av de senaste innovationerna är en tryckskärm som man känna av många fingrar, hur hårt man trycker och också fungerar även fast man har handskar på sig. Låter det spännande? Läs mer om produkten här, på Nytekniks hemsida.