Smarta broschyrställ och butiksinredning

Hur ska du göra för att få din butik att synas egentligen? Och vad krävs det av själva butiksinredningen?

Eftersom svensk e-handel är så pass stark som den är – behöver du som endast driver din affärsrörelse via en butik verkligen stå ut från mängden och locka till dig förbipasserande med bra erbjudanden och snygg butiksinredning. Dessutom behöver du ha ett bra läge så att det faktiskt rör sig människor från den målgrupp du riktat in dig på – just där du är. Med smarta broschyrställ inne i butiken kan du ha tidningar uppradade på den plats där dessa passar allra bäst och med en gatupratare utanför kan du på ett snyggt och smart sätt locka in kunderna in i butiken. Mer om detta kan du se på bland annat https://www.displayexperten.se/category/broschyrstall.

 

Smart butiksinredning och e-handel med expressleverans i butik

 

En lanthandel som passar på att renovera och rusta upp sin butiksinredning går det att läsa om i Kristanstadsbladet. Samtidigt passar IKEA på att omvandla flera av sina varuhus till smarta e-handelslager. Sedan tidigare har möbeljätten även haft en tjänst tillgänglig som heter ”Beställ och hämta”, som innebär att produkterna som beställts online plockas fram på varuhusen av medarbetarna och sedan kan du bara komma och hämta det du har beställt efter bara två timmar. Nu har de alltså omvandlat detta till att även handla om expressleverans, då går det till på följande sätt:

 

Ikea växlar upp sin e-handel och lanserar nu tjänsten Expressleverans, där kunderna kan få hemlevererat inom 24 timmar. Men ofta kommer de inte behöva vänta mer än 3-6 timmar från beställning onlineDagens Handel