Bjud kunden på kaffe

Att skapa goda kundrelationer är viktigt för att upprätthålla ett samarbete. Visste du att en kopp kaffe över ett möte kan öka chanserna till nya goda överenskommelser? …Om du serverar rätt kaffe, förstås. Det finns undersökningar som visar att surt, illasmakande kaffe är ett dåligt mötesunderlag, men en god, kopp rykande hett kaffe genererar bättre resultat.  

Är du osäker på om du har rätt kaffemaskin på din arbetsplats? Kanske är det så att ditt kundras beror på att du serverar dåligt kaffe till mötet? Om du spanar in cafebar.se kommer du snart upptäcka att det ligger mycket kunskap och omsorg bakom gott kaffe. Och det är lite som med allt annat; bjuder du på kaffe av god kvalitet kommunicerar du att du har koll, att du är generös och att du vårdar om dina relationer. 

Stort urval av kaffe

Inte nog med att det är hälsosamt, det skapar bättre kundrelationer. Svenskarna är efter finnarna de i världen som dricker allra mest kaffe, så du kan vara säker på att din kund som kommer in kommer tacka ja till en kopp java. Vad vore då inte värre än om kunden tyckte att du serverade kallt kaffe, eller att det var otillfredsställande smak eller något annat? Har du en trendkänslig kund kanske du vill kunna servera mörkröst, eller har du en kund som är känslig och vill ha perfekt temperatur, eller har andra önskemål? Då behöver du en maskin med många olika val.

Kaffe är sannerligen svenskarnas favoritdryck. Men är det bra att dricka för mycket? Precis som allt annat bör du begränsa ditt kaffeintag. Bättre då att göra den koppen du får i dig riktigt god och tillfredsställande, än att dricka fem torftiga koppar kaffe tycker vi! Och det tror vi även din kind tycker.